U-paslogo download

 

logo-rtv9

 

site logo1

 

badminton startpagina

 

wpcd94dd4f 05

 

pen logo                                                                                           

logo rbt 1  

 

 

logo Sport ID Nieuwegein 

 

Logo NCS

 

 

 

 

 

BWF is van plan om het strand badminton te lanceren

 Categorie: Badminton News Gepubliceerd: 14 juli 2016
 
 
GESCHREVEN DOOR BADMINTONPLANET.COM Hits: 1008
 
 
 

Kuala Lumpur: Het Bstuursorgaan van de Badminton World Federation zei donderdag (14 juli), dat zij overweegt  strand badminton en e-gaming verder te ontwikkelen hiermee zou de sport een nieuwe generatie kunnen bereiken.

Deze vormen van Badminton zal  in dit  werelddeel waarin sprake is van een enorm potentieel mogelijkheid hebben om te slagen," zei de Badminton World Federation in een verklaring na een bijeenkomst in Kunshan, China.

De federatie zal mogelijke locaties voor outdoor toernooien bezoeken,  het volgen van een route is al met succes genomen door sporten zoals beachevolleybal en voetbal te bestuderen.

Beach Badminton zou kunnen animeren de sport.  

Strand Badminton zal het beoefenen van deze sport zeker animeren

Met  het uitbreiden van badminton zowel professioneel als recreatief, hebben we zo veel te winnen als we  doordringen in deze sfeer zei " Poul-Erik Hoyer, voorzitter van de Maleisië-based BWF, over de plannen voor de strand wedstrijden.

Hoyer wees er echter op dat kwesties als windgevoeligheid  van de shuttles nog moeten worden uitgewerkt voor een sport waarvan de shuttle het meest kwetsbaar is voor wind.

"Het zou geweldig zijn om te zien dat badminton wordt gespeeld op de stranden, op straat, in parken en andere open ruimtes," zei Hoyer.

"Maar er zijn veel technische aspecten die we eerst goed moeten  krijgen, vooral met de shuttle.

"We moeten eerst kijken naar deze aspecten, maar we zijn toegewijd aan het nemen van de beslissing van badminton buiten."

De BWF zei dat ze het idee van de invoering van badminton op de Asian Beach Games en de Russische Nationale Beach Spelen later dit jaar zal verkennen.

Wereldwijde is de aantrekkingskracht van Badminton relatief beperkt in vergelijking met een aantal andere sporten, met slechts een handvol landen, zoals China, Japan, Denemarken, Groot-Brittannië, Indonesië, Maleisië die het spel domineren.

Hoyer zei dat e-gaming  een andere pijler is van de BWF waar zij zich op richt  " tot nu toe blijft dit  tot ver buiten onze traditionele sportieve omgevingen om te groeien".

"Wij geloven echter dat een snelle, dynamische sport zoals badminton kan gedijen in deze markt," zei hij.

(Speurder)


R.B.T. 11-04-2010016

 

logo kleur geur smaakcentrum

Macar Sport

 Wijnfort Jutphaas

logo a rietveld wines

 

 

 

wp4e4a5470 051