U-paslogo download

 

site logo1

 

badminton startpagina

pen logo

                                                                                           

logo rbt 1  

 

 

logo Sport ID Nieuwegein 

 

Logo NCS

 

 

 

 

 

Zilverenjubileum RBT nieuwegein

HEREN TEAM R.B.C.N.

25 jaar RBT Nieuwegein.

Op zondag 10 april 2016 heeft in een prachtige ambiance voor de 25e keer het RBT Nieuwegein plaatsgevonden. Als mede hoofdsponsor was "De Digitale Stad Nieuwegein PEN.NL"  de naamgever van dit toernooi voor gemengde- en herendubbel recreantenteams. Dit jaar waren 22 teams van 16 verenigingen uit Nieuwegein, de regio en van ver daarbuiten afgevaardigd om op sportieve wijze de eer van de vereniging te verdedigen. De ca. 110 deelnemers en vele supporters konden genieten van een finale met een sportieve strijd om een plaats bij de bekers.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden de leden van de organisatie Jan Folman, Michel Dijkers, James Tji en Alex Lisman in het zonnetje gezet waarbij Alex die zich al deze 25 jaar heeft ingezet voor dit toernooi een oorkonde en speld in ontvangst mocht nemen. Alle organisatoren kregen een mooie bos bloemen en het aplaus dat zij verdienen. Ook werden al de vrijwilligers die deze dag met hand- en spandiensten er voor hadden gezorgd dat deze dag vlekkeloos was verlopen naar voren geroepen zij ontvingen een unieke fles "Wijnfort Jutphaas" toernooiwijn en een daverend aplaus van de aanwezigen.

De prijsuitreiking van dit jubileumtoernooi werd in stijl verricht door de sportwethouder de heer Hans Adriani. Hij overhandigde aan de teamleiders van de winnende verenigingen uit de verschillende poules de bekers voor de plaatsen 1 t/m 3. Aan de teamleider van Mixed Up reikte hij de wisselbeker voor de gemengde teams uit. De wisselbeker bij de heren ging naar BAD'87 uit Nieuwegein waarmee deze cup zonder oren voor de derde maal op rij in Nieuwegein achterbleef. Ook voor de teams die niet in de prijzen waren gevallen was er een waarderingstrofee ter herinnring aan hun deelname. Voor alle deelnemende teams was er tevens een unieke fles "Wijnfort Jutphaas" toernooiwijn.

Hans Adriani sprak zijn bewondering uit voor de inzet van de vrijwilligers die dit jaarlijkse toernooi al 25 jaar tot een groot succes maken. Namens de gemeente Nieuwegein overhandigde hij een kadobon waarmee de organisatie een goede start kan maken met het 26e toernooi dat gepland staat voor zondag 9 april 2017.

De uitslagen:

Gemengd poule A : 1e Mixed Up, 2e V.T.O. Cromstreijen, 3e S.V.M.D.

Gemengd poule B : 1e S.V. Lunetten 1, 2e B.V. Almere, 3e R.B.V. Weesp

Heren poule A : 1e BAD'87, 2e R.B.V. Windmolenbroek, 3e B.C. de Riebeeck

Heren poule B : 1e B.C. Arena, 2e B.V. Houten, 3e B.C. 't Gein

De heren van de R.B.C.N. konden helaas geen vuist maken, zonder punten moesten zij genoegen nemen met de laatste plaats in poule B. Hopelijk dat de poedelprijs het leed wat heeft kunnen verzachten. Wel werd aangegeven dat zij een heel plezierige dag hadden gehad.

Dit RBT Nieuwegein dat werd georganiseerd door de twee Nieuwegeinse recreatieve badmintonclubs BAD'87 en de R.B.C.N. is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste badmintontoernooien voor recreantenteams in Midden Nederland.

De twee verenigingen en alle deelnemers bedanken alle sponsors en iedereen die een bijdrage aan dit toernooi heeft geleverd hartelijk voor de steun die zij voor dit evenement hebben mogen ontvangen.

(Speurder)

 


R.B.T. 11-04-2010016

logo kleur geur smaakcentrum

Macar Sport

 Wijnfort Jutphaas

 

 

wp4e4a5470 051